Tisztelt Partnerünk!

Reprezentatív felmérésünk alapján elkészült szakmai keresőoldalunk, mellyel azoknak a Cégeknek nyújtunk nagyobb reklámot, akik kifejezetten szakportálon való megjelenésre vágynak. Keresőnkben azok a Cégek, akik képviseltetik magukat, szolgáltatásaikban elkötelezzetek a kiváló minőség és a személyközpontú árak iránt. Így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb, és legmegbízhatóbb üzleti Partnerét és azok szolgáltatásait. Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Üzleti Partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és részesüljenek Cégünk által nyújtott további, a reklámot színesebbé tevő megjelenésben.

EU általános adatvédelmi rendelet
Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat
Adatkezelés
A Tudakozó Bázis Kft által működtetett honlap ingyenesen, regisztráció nélkül és anélkül látogatható, hogy a Felhasználónak bármilyen személyes adatot meg kellene adnia önmagáról.
A Tudakozó Bázis Kft természetes személy adatait nem kezeli!


Legyen a Partnerünk, és győződjön meg arról, hogy Cégünk korrekt, és azon munkálkodik, hogy Ön és Cége minél több reklámkampányban vegyen részt és ez által, minél nagyobb haszonra tegyen szert.
Megbízó elfogadja, hogy az általunk működtetett publikus weboldalakon elért eredményeket referenciaként bemutathatja más cégeknek.
A hozzájárulást megtagadó nyilatkozata esetén – melyet a központi elérhetőségeinken tehetnek meg - adatai törlése vagy módosítása ügyében haladéktalanul intézkedünk!
Az oldal tartalmát szerzői jog védi, annak másolása és felhasználása csak a Tudakozó Bázis Kft hozzájárulásával lehetséges.
Tehát a jogtalanul felhasznált szöveg teljes mértékben a szerzői jogok megsértése és annak jogtalan birtoklása, valamint felhasználása lefedi a lopás fogalmát. Kifejezett írásos hozzájárulásom nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, és a képi megjelenést. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általam szerkesztett szöveg. Jelen szabály megsértése esetén jogi útra terelem a másolt oldal tulajdonosát, üzemeltetőjét vagyis a jogtalan felhasználót.
Keresőnket a Tudakozó Bázis Kft üzemelteti, társoldalai:

www.tudakozobazis.hu
www.epitoipartudakozo.hu
www.egeszsegugyitudakozo.hu
www.szepsegapolastudakozo.hu
www.szallashelytudakozo.hu
www.oktatastudakozo.hu
www.tudakozobazis.net


Elérhetőségeink:
Tel.: +36-1-790-0546
Fax.: +36-1-790-0546
Mobil:+36-70-427-0540
@.: info@tudakozobazis.hu

Ügyfélszolgálat: minden hétköznap 9-15 óra között.

Üdvözlettel:
Tudakozó Bázis Kft csapata
adószám:14465990-2-42
1066 Budapest, Oktogon tér 4